Spanntur på Ringvassøya med Ispoten

01.04.2015 07:55

Fint å dra på fjelltur, men med 8 alaska huskyer blir det bare enda bedre. Det gikk greit på denne turen, men gammelsleden måtte nok pensjoneres. Meia knakk for andre gang og det ble mest ploging og lite fart. 

Team Skogheim i aksjon. Fremme, Bølla og Tuffy, Theo og Sirai, Storm og Tundra og Penni og Karo.

Over fjellene på Ringvassøya. 

Tundra er nytt tilskudd til flokken, fin hund med mye potensiale. 

Fast plass sammen med naturtalentet Storm. Tundra er 9 mnd, og Storm er snart 1 år, begge er lovende spannhunder og har det som trengs for å bli lederhunder. Så er det bare opp til oss å gjøre de så bra som vi kan. 

Neste sesong har vi i tillegg Tunder og Taiga, mulig noen flere, så da blir det virkelig trøkk i sparken. 

Snøen begynner å tine å det er vel bare å innse at vi snart står på bar bakke med helt andre ting på agendaen. Ny hundegård skal opp, lederhunder skal trenes, småhunder skal sosialiseres og kjøtt skal grilles.. Vi blir å hale vinteren ut i det lengste å dra innover og oppover på leting etter muligheter når vi har tapt kampen her ute på kysten, så får vi se hvor lenge vi greier å kjempe imot. 

Avstemning

Hvilket hundeløp går mellom Fairbanks, Alaska og Whitehorse, Yukon?

Iditarod (104)

Totalt antall stemmer: 154

Nyheter

04.03.2015 12:37
Takk til superfotograf Silje Mari Eriksen som er så flink til å ta bilder av hundene våre så vi har...

Fantastisk treningshelg i Dividalen med Jonny, Silje og deres 8- spann Siberians. Her er 8 av de 11 vi hadde med på tur, Flere bilder fra Dividalen ligger under høst- trening 2014. (Foto: Silje Mari Eriksen)

Kontakt